There was an error in this gadget

RADIO ONLINE SKK.FM

Chat Conversation End

Tuesday, 13 March 2012

post hati/jiwa/raga warga skk

                  فردوس محمد= semoga kita semua dijauhkan dari melakukan dosa yg kejam ini!!!
                                       
Hana Angel insan x bdosa jd mangsa..manusia jenis ape r sanggup wt mcm tu....grrrr
فردوس محمد sedih sangat tgok baby ne...kecian...huhuhu...!!!
Hana Angel manusia xdak perasaan,sdgkn haiwan pun syg ank2....sedey kn,ermm
Zuzaibo Zakaria huh!! giler2..
Mohd'zarizal-Mohdnor Atau'dikenali-Sebagai Ja-Newcastlejmp kt aku mak die mmg hgfthgvcbgsvtygt
Mohamad Fadzir Abdul Rahman aku tak mahu cakap lagi tentang ini ! nak kata binatang binatang pun sayang kat anak dia ! ini lebeh teruk dari binatang !
فردوس محمد ni bukan salah ibu yg melahirkan baby je ni Bro...bapak yg mengandugkan pun kena cari jgk!!!!
Mohamad Fadzir Abdul Rahman yang sebenar kedua dua sama je ! kalau bertepuk sebelah tangan tak kan menjadi ! ini lah yang di katakan kita di akhir zaman !
فردوس محمد tahun 2011 80% pembuangan bayi adalah melibatkan org islam!!!
sedih sungguh...

Mohamad Fadzir Abdul Rahman memeng manusia tidak takut lagi dengan hukum allah ! mungkin bagi mereka tuhan tiada nauzulbillah !
فردوس محمد bila dah nafsu menguasai akal...ini la jadinya!!!
Mohamad Fadzir Abdul Rahman mungkin didikan agama telah tiada ! dalam hidup mereka hanya perlu mencari kemewahan kebanyakan ibu bapa memetingkan kemewahan yang mana didikan agama tiada perlu lagi dalam hidup mereka !
فردوس محمد btl tu bang kdg2 emak bapak x peduli anak merayau-rayau kat luar smpi 3-4 pagi x balik rumah...zaman sy dulu kalau x balik sebelum maghrib alamat berbirat la belakang kene rotan!!!
Mohamad Fadzir Abdul Rahman itu lah kita ada kesedaran sampai sekarang ! walaupun ada sedikit kenakalan ! hei ! hei ! hei !
Azurin Zuliafa bila dh habis pikiaq...setan tolong pikiaq...setan yg wat keputusan...tu yg jd mcmni...hrp jd iktibar buat semua...
Mohd'zarizal-Mohdnor Atau'dikenali-Sebagai Ja-Newcastleini aku betul2 doa agar kantoikan si org2 buang bayi nie didepan aku skali pon xpe.mmg aku bunuh.siyes la.
فردوس محمد Mohamad Fadzir Abdul Rahman...kenakalan kita xde la smpi ke tong sampah jadinya....Azurin Zuliafa....btl sngt2!!!
Azurin Zuliafa klw msing2 ada kesedaran...xkn jd cmni...terlalu ikut nfsu...hrp2 owg yg wat ni dh insaf n dh taubat...bkn tawbuat.....ok...tq3
Mohamad Fadzir Abdul Rahman betul tu kenakalan ada guide line !
Mohamad Fadzir Abdul Rahman maaf ya ! ni dah terlalu marah yang sebenar yang sorang gila batang dan satu lagi gila apam ni lah jadinya !
Si Joe semoga ada kesedaran sesama kita ... but kalau mmg tak nak anak tuh bg la org yg benar2 nak anak ...
فردوس محمد hahaha....mesti abg dok pendam tp x tahan kena lps jgk!!! baru lega kan!! adohaiiiiiiiiiiiii
فردوس محمد Bro Joe...betul tu!! pg la letak kat surau atau kat masjid ke!!! ni dah kn tanggung dosa zina tambah dosa bunuh pulak...x tertanggung nanti!!!
Si Joe aku nengok ... sampai tak tau nak komen hape ... tp kalau tau mak bapak dia sape mmg aku pijak2 mak bapak dia sampai mampus ...
Mohd'zarizal-Mohdnor Atau'dikenali-Sebagai Ja-Newcastlesame with my pkiran
Mohamad Fadzir Abdul Rahman pertama tunggu azab nak mati lepas tu azab kubur ni yang lama lepas tu azab di padang mashyar dan last sekali tak tahu lah kalau di syuga alhamdulilah kalau ni neraka tanggunglah itu saje !
Mohd'zarizal-Mohdnor Atau'dikenali-Sebagai Ja-Newcastlekasi azab dunia dulu.azab dari org awam sebelom kene azab dari pihak bkuasa
فردوس محمد azab kat dunia pun x tertahan dah bang...!!!
Si Joe aku tatau nak komen apa ... sayu sgt2 ... anak aku kena gigit nyamuk pun aku mengamuk ... nie nak letak anak dlm tong sampah ...?
فردوس محمد bile dah ikut bisikan iblis die x peduli dah semua tu Bro!!! die pikir nak lepas diri je!!! hakikatnya mmg x boleh lepas...
Si Joe dah jadi budak ... lengkap pun ... comel plak tuh ... aishhhh ... tatau la nak kata apa dah nie ... elok aku diam aje ...
Mohd'zarizal-Mohdnor Atau'dikenali-Sebagai Ja-Newcastlemate xbukak ag tue.adesla
فردوس محمد cuma kita boleh berdoa agar mereka2 yg melakukan keje2 terkutuk ni cepat2 bertaubat dan mendapat keampunan dari Allah!!!
Putera Stela manusia mana la yang buat macam 2???
Mohamad Fadzir Abdul Rahman manuasia tu manusia lah sape lagi !
Putera Stela manw thu manusia yng bertopeng kan manusia..
Mohamad Fadzir Abdul Rahman memang lah manusia bertopengkan manusia ! tapi dalam kiasan manusia bertopengkan binatang setan ke ikut ajelah !
KyurOsakie Azman taw wat xtaw na tnggung..
Qaseh Bulan Merindu sayu hatiku melihat..zalimnya ya allah ya tuhanku.mana pergi nluri seorg ibu..nauzubillah,merintih hatiku melihat bayi yg tak berdosa diperlakukan begini..allah hu akbar...:'( 

No comments: