There was an error in this gadget

RADIO ONLINE SKK.FM

Chat Conversation End

Wednesday, 28 March 2012

PANTUN BEST UNTUK PENGGUNA FACEBOOK... :)


Dua minit sekali keluar post dia,
Sampai nak ke jamban pun di cerita
Dia ingat kawan-kawan nak tahu
... agaknya,
... Dia tak tahu kita yang muak
membaca..
Ada pulak yang marah tak kena masa,
line internet problem pun nak di
marahnya,
Keluarlah ayat macam tak tiada agama,
Tapi sesekali judge book by its cover
ya....
Tak kurang jugak yang bicara hal agama,
Walau tak banyak tapi berguna,
Buat peringatan kengkawan yang alpa,
Moga teknologi tak salah guna...
yang lain asyik duk like saja,
tak kira ape post tak kira siapa tuannya,
Ada kala x baca pun isi cerita,
Yg penting like dia mesti ada...
Yang lagi satu cerita hal cinta,
Bergambar profil macam da kompom
itu laki dia,
mula la keluar ayat manis dari gula,
kita tengok lagi sehari kecewa ke
gembira...
Ada yang tulis suka suka ,
kadang mengarut kadang berduka,
Mencari kenalan sekadar teman bicara,
Mana la tahu,sangkut sorang dua...
Tulah dia FB punya angkara,
Ada baik ada buruknya,
Elok dipakai elok la dia,
Tepuk dada tanya selera

No comments: